EasyCarWash FAQ2021-03-10T18:12:43+00:00
Med EasyCarWash har du alltid en ren bil. Hvorfor? Fordi når du kjøper et abonnement, kan du vaske bilen regelmessig – for en liten månedlig avgift

EasyCarWash er også den enkleste og mest praktiske måten å vaske bilen på – uten kø og vente i kassen. Sømløs kundebehandling – du bestemmer

I tillegg til abonnementstilbud, kan du velge mellom å kjøpe en vask og vaskevask (digital forhåndsbetalt kort), som også hjelper deg med å spare på hver vask.

EasyCarWash-appen kan enkelt og gratis lastes ned fra Google Play Butikk og Apple App Store.
Etter at du har registrert deg med din nummerplate, kan du kjøpe enkeltvask på de deltagende stasjonene du finner i appen. Utenfor vaskehallen på hvert sted er det kamera som skanner nummerplaten din. Husk du må velge ha kjøpt en vask før du stiller deg foran vaskehallens kamera – Straks du er gjenkjent vil du måtte bekrefte i app når det kommer en push melding – Derfra bekrefter du ditt valg og porten åpner og du starter vasken med å bekrefte på appen. Svipe for å bekrefte din vask. Først da åpner porten og ikke før.

I noen få skritt til et skinnende kjøretøy.

Det bookede abonnementene har alltid en løpetid på en måned (automatisk fornyelse i en måned -> måned etter måned)
Ja, du kan når som helst avbryte abonnementet ditt. Hvis du avbryter abonnementet innen løpetiden, kan du selvfølgelig fortsatt bruke abonnementet til slutten av den bestilte måneden / perioden.
Nei, abonnementet blir automatisk utvidet hver måned (med en måned hver)
Nei, du reserverer alltid abonnementet fra en bilvaskoperatør. Hvis operatøren har flere steder, vises dette i EasyCarWash-appen. Hvis du er usikker på hvor abonnementet ditt gjelder, vennligst kontakt den respektive operatøren.
Nei, du reserverer alltid WashWallet-verdien fra en bilvaskoperatør. Hvis operatøren har flere steder, vises dette i EasyCarWash-appen. Hvis du er usikker på hvor WashWallet gjelder, må du kontakte den respektive operatøren.
For hver konto, kun en bil kan bli registrert og vasket.
Din personlige PIN-kode gir ekstra sikkerhet. For hver vask, bekrefter du med din PIN-kode bestillingen og prisen på det valgte vaskeprogrammet for fakturering via ditt kredittkort.
Bare klikk under menyelementet “Innstillinger – Endre PIN” på “Glemt PIN?” så kan du tilordne en ny PIN-kode. For å beskytte telefonen mot misbruk, må du skrive inn kredittkortinformasjonen din på nytt.

Meget lett. Etter hvert kjøp av vask vil du automatisk motta en faktura i appen i menyen “Mine vasker”

Betaling av vasker skjer via kredittkortet ditt (MasterCard, Visa, …). Fleet-kort kan ikke brukes til betaling.

Selvfølgelig. Kredittkortdataene er kryptert i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder og kan ikke betraktes av operatøren eller noen andre.

Gjenkjennelseskameraet lagrer ingen informasjon om de fangede bildene på lisensplatene. For å beskytte den deltakende operatøren vil imidlertid et bilde av kjøretøyet bli generert inne i vaskerommet, som operatøren (og bare operatøren) kan bruke til å identifisere potensielle forekomster av bedrageri. Dette skjer imidlertid bare hvis vi kan oppdage en

Selvfølgelig. Du kan endre et abonnement når som helst. Hvis du bestemmer deg for å bytte til et høyere nivå, kan du bruke det umiddelbart. Du vil kun bli belastet forskjellen mellom nåværende og det nye abonnementet på kredittkortet ditt. Hvis du velger en billigere flatrate, fortsetter det nåværende abonnementet til slutten av månedsperioden, den nye og billigere flatrate blir da automatisk booket for deg.

Ved fakturering av kredittkortet finner du navnet på operatøren fra hvem du kjøpte en vask.

Nummerplaten er låst i en måned. En Eksempel: Hvis du bestiller 1. august et abonnement, blir nummerplaten blokkert fra den første dagen i løpet av abonnement. Fra neste måned (med automatisk fornyelse) kan du igjen skrive inn en nytt skilt nr. hvis for eksempel kjøretøyet har endret seg. Vi gjør dette for å gjøre systemet så sikkert som mulig.

Hvis bilskiltet ditt ikke er lest, har du muligheten i appen på startsiden for det stedet du er på! Til å starte vasken manuelt. For å gjøre dette, klikk på “Min vask starter ikke” og følg instruksjonene på telefonen.