Betaling2019-01-28T07:45:56+00:00

ECO maskinvask har hele 12 predefinerte vaskeprogram som velges ved hjelp av “touch-screen”.

Her kan du velge alt fra vår komplette bilpleiprogram “Premium XXL” til 359,- til enklere varianter som “Standard” til 219,-. Se detaljer om de forskjellige vaske programmene under maskinvask.

Bankterminalen er plassert ved innkjøringen til vår nye vaskehall innerst på vårt område.

Som første bilvaskeanlegg i Norge kan ECO bilvask tilby våre kunder og benytte en app ved betaling for maskinvask.

Last ned appen og du få tilgang til en enkel og brukervennlig betalingsfunksjonalitet. appen vil videreutvikles og komme med nye tilbud og kampanjer som kundene vil nyte godt av.

I tillegg kan man selvfølgelig benytte bankkort.

ECO selvvask har 3 valgmuligheter, for det første kan du kjøpe vasketid på vår nye betalingsterminal, alternativt kan du kontakte oss å få spesialtilbud på et ferdig ladet verdikort eller du kan betale med mynt.

Legger du inn din e-mail blir kvitteringen sendt elektronisk til deg.

Bankterminalen finner du på baksiden av teknisk rom, dvs. på midten av vaskeanlegget

Både ECO selvvask og ECO maskinvask har bankterminal som er meget enkel å bruke og med hjelp av ”touch-screen” velger du det produktet du ønsker å kjøpe.

Kvittering skrives direkte ut av bankterminalen til maskinvask, og på bankterminalen til selvvask legger du inn din e-mail og kvitteringen sendes elektronisk.

ECO selvvask lar deg benytte mynter á kr. 5/10/20 og verdikort i tillegg til bankkort.

Hos oss kan du vaske bilen din med en rekke forskjellige programmer som Forvask avfetting (vinter), Skumforvask (sommer), Felgrens, Rengjøring – høytrykk med varmt vann og såpe, Skumbørste med varmt vann og såpe, Avspyling med rent vann, Polerbørste med varmvoks og Glanstørk. Du velger selv hva bilen din har behov for og betaler på den måten som passer deg best.

Få tilsendt et verdikort pålydende kr. 1.250,- men betal kun kr. 1.000,-.

Det er velig enkelt, bestill Verdikort via vårt kontaktskjema så ordner vi det. VIPPS kr. 1.000,- til Ecobilvask #22904. Husk å oppgi adresse så sender vi kortet i løpet av noen dager.

Du kan bruke verdikortet på våre “nye” støvsugere også, i tillegg til mynter.

Vi har 2 støvsugere tilgjengelig med kraftig sugekraft som tar grus og annen skitt. Den “nye” støvsugeren tar både 20 kr mynter og verdikort som tilsvarer ca. 10 minutter. Den andre støvsugeren tar 10 kr mynter som tilsvarer ca 5 minutter.

Ta kontakt med kontaktskjema når verdikortet er brukt opp. Returner det og vi kan lade det opp igjen etter nærmere avtale med inntil 25% rabatt!

Nei, ECO bilvask tror at kundene raskt vil erfare at dette er meget gunstig måte å holde bilen ren på, og at kortet vil bli regelmessig brukt.

Vi har derfor ikke lagt inn noen tidsmessig sperre på kortet, dvs. verdien som ligger inne i kortet du har kjøpt er i prinsipp fastsatt for “evig”.